Δασική Υπηρεσία.

Δασική Υπηρεσία.
Υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Οι “ερημίτες” χασισοκαλλιεργητές των Γερανείων Οι καλλιεργητές ζούσαν μέσα σε σπηλιές στο βουνό. Η υδροδότηση γινόταν από γεώτρηση του δημοτικού δικτύου.

Του Γιάννη Αρβανίτη
Ήταν μια υπόθεση που οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθούσαν να «βγάλουν» εδώ και καιρό!
Έτσι βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο των Γερανείων κοντά στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορίνθιας. Εκεί εντόπισαν μια τεράστια φυτεία με 1.291 δενδρύλλια κάνναβης, που άγνωστοι καλλιεργούσαν σε αποψιλωμένο σημείο, ανάμεσα σε πυκνό δάσος. Τα δενδρύλλια είχαν ύψος από 40 εκατοστά έως 1.5 μέτρο, ενώ περιμετρικά της φυτείας υπήρχαν σημεία επιτήρησης! Η υδροδότησή της γινόταν από γεώτρηση  του δημοτικού δικτύου!
Αυτό που προκάλεσε αίσθηση στους αστυνομικούς ήταν το ότι εντόπισαν «αυτοσχέδιες» εσοχές στο βουνό (σπηλιές), όπου οι καλλιεργητές διαβίωναν!Η φυτεία «ξεριζώθηκε» από αστυνομικούς της Δίωξης και της Ε.Κ.Α.Μ, ενώ κατασχέθηκε κι ο εξοπλισμός που βρέθηκε στο σημείο (λάστιχα ποτίσματος, σκαπτικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα). Οι «ερημίτες» καλλιεργητές, όμως, δεν εντοπίστηκαν! ΠΗΓΗ: ΑΝΤ 1  NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου