Δασική Υπηρεσία.

Δασική Υπηρεσία.
Υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Χασισοφυτεία 2.100 δενδρυλλίων στη Σπάρτη.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ «ΝΑΡΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ» 


Χασισοφυτεία –γίγας, με δεξαμενές, αυτόματο πότισμα και «γεώτρηση» απο αγωγό που βρισκόταν σε αποσταση τριών χιλιομέτρων ειχαν καταφέρει να στήσουν, κάτω απο τη μύτη των διωκτικών αρχών, επιτείδιοι στη Σπάρτη.

 

Τα 2.100 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που το καθένα από αυτά ξεπερνούσε τα δύο μέτρα ύψος, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί ύστερα απο πολυήμερη έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Σπαρτης και κλιμακίου της ΟΠΚΕ Σπαρτης. Σε μια έκταση τριών στρεμμάτων, που καλυπτόνταν περιμετρικά απο πυκνή φυσική βλάστηση, οι καλλιεργητές και διακινητές των ναρκωτικων ειχαν στήσει μια καλά οργανωμένη και επικερδής επιχείρηση.
Οι αστυνομικοί οι οποίοι κατόρθωσαν να εντοπίσουν τη φυτεία έμειναν έκπληκτοι απο το μέγεθος και την αρτιότητα της υδροπονικής εγκατάστασης που ειχαν στήσει οι «ναρκωπαραγωγοί». Εντυπωσιακή ήταν και η δεξαμενή χωρητικότητας άνω των 300 λίτρων, που ήταν συνδεδεμένη με λάστιχα με δημόσιο αγωγό νερού , σε απόσταση τριών χιλιομέτρων!
Κατά τη δίαρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι καλλιεργητές και φύλακες της χασισοφυτείας πρόλαβαν μα διαφύγουν, ώστε να μη συλληφθούν , με ευνοεί οι διορθωτικές αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με την ταυτότητα και τον εντοπισμό των κατόχων της φυτείας των ναρκωτικών καθώς επισης και τους παραλήπτες, αυτών των τεράστιων – και για τα ελληνικά δεδομένα – ποσοτήτων χασίς, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

 ΠΗΓΗ:  http://www.ethnos.gr
Μ. Λαγάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου